PROMO POST

Ads Here

2 Φεβρουαρίου 2013

Χαμηλότερες τιμές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ζητά ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας

 
Για την τιμολογιακή πολιτική στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού διαμαρτύρεται με επιστολή προς την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ο αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Μουλκιώτης.
Αρχικά ο κ. Μουλκιώτης σημειώνει ότι στην σημερινή κρίσιμη οικονομική κατάσταση συντάσσεται με τις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε ο τουρισμός να αποτελέσει «την αιχμή του δόρατος» για την ανάπτυξη της χώρας και φυσικά της Στερεάς και της Βοιωτίας.
Όπως επισημαίνει η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, για τη Βοιωτία, διαμορφώνει συνθήκες αναπτυξιακής έντασης, λαμβανομένης υπόψη της γειτνίασής του με την πρωτεύουσα της Ελλάδας αλλά και με τους Δελφούς, την Αράχωβα, την Ι.Μ. Οσίου Λουκά.
«Τελευταίως όμως η λειτουργική και τιμολογιακή πολιτική, που ασκείται από την ΕΤΑ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, έχει δημιουργήσει δυσμενείς καταστάσεις, κυρίως όσον αφορά στην επισκεψιμότητα των αγωνιστικών ομάδων – συλλόγων της περιοχής μας, όπως έχουμε και παλαιοτέρα επισημάνει», τονίζει ο Γ. Μουλκιώτης.
Και καταληγειι: «Επανερχόμενοι επί του θέματος, επί του οποίου δεν έχουμε έως σήμερα λάβει καμία απάντηση από την εταιρεία, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε αφ’ ενός μεν να ασκείται ενιαία πολιτική για όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα της Χώρας (ίσως και εναρμονισμένες πολιτικές με αυτές των γειτονικών Χωρών για το συγκεκριμένο θέμα) και αφ’ ετέρου τα μέτρα που θεσπίζονται και εφαρμόζονται, να διευκολύνουν και να προσελκύον την επισκεψιμότητα των Κέντρων, ειδικότερα όταν πρόκειται για μαζικές κοινωνικές ομάδες, αφού ληφθεί οπωσδήποτε υπ’  όψιν και η οικονομική συγκυρία, που πλήττει τους πολίτες».

 XION_K_PARNASSOS