PROMO POST

Ads Here

27 Ιανουαρίου 2013

Χ.Κ. ΚΑΙΜΑΤΣΑΛΑΝ ''ΒΟΜΒΑ'' ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ WWW.KAIMAKTSALAN.GR

Το Χ.Κ. άνοιξε σήμερα μετά από υπεράνθρωπες ολονύχτιες  προσπάθειες . Μετά την εγκληματική εκ προμελέτης κωλυσιεργία  οι υπεύθυνοι που κρατούν την μοίρα της περιοχής στα χέρια τους  και την τσέπη τους, πέρασαν στον εκβιασμό, απειλώντας και εκβιάζοντας  την ιδιωτική εταιρία να μην αποχιoνίσει(εταιρία που πληρώνει το Χ.Κ.), για να μείνει ξανά κλειστό το Χ.Κ.και να μαραζώσει άλλο ένα Σ.Κ η περιοχή.


 Η υπόθεση μοιραία πια παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης και ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα εφαρμόσει ότι ορίζει η νομοθεσία και όχι τους νόμους των σερίφηδων που εφαρμόζονται απροκάλυπτα, χωρίς έλεγχο, από το κάθε τυχάρπαστο κοινωνικό περίττωμα που έτυχε να κάτσει σε εκείνη την καρέκλα,  το οποίο εκμεταλλεύτηκε τις τουριστικές επενδύσεις της περιοχής, για δικά του οφέλη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες του Χ.Κ. που επί τρία μερόνυχτα εργάστηκαν με κόπο και κίνδυνο για να ανοίξει  ο δρόμος  κόντρα στις απειλές και το χλευασμό που βίωσαν από τους πολιτικούς που παρακολουθούσαν με αγωνία τον αποχιονισμο από το τζάκι τους στο  σπίτι(λέω σπίτι γιατί σε κάποιους έχει απαγορευτεί ακόμη και η έξοδος από  την χώρα αλλιώς θα ήταν σε κανα σαλέ στην ελβετια όπως πέρυσι), απειλώντας και εκβιάζοντας τον επαγγελματία που βγάζει το ψωμί του  αποχιονιζοντας τούς δρόμους.

Γι άλλη μια φορά θυμίζουμε πως τις δουλειές τις κάνουν οι άνθρωποι εν αντίθεση με τους πολιτικούς που γίνονται άνθρωποι από τις δουλειές τους.

ΚΑΛΟ Σ.Κ !!!!

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------